OM OS

Bedre Bad Helsinge - E. Mortensen & Søn VVS har i mange år udført VVS-arbejde for en bred vifte af kunder. Vi løser alt i VVS-opgaver til private og erhverv. Vores brede erfaring dækker alt indenfor VVS, badeværelser og energiløsning. Heriblandt solvarme, komplette badeværelsesløsninger, delrenoveringer, tagarbejde og ejendomsservice.

Derfor kan du altid kontakte Bedre Bad – Bedre Energi Helsinge hvis du har et VVS-projekt eller lignende som du ønsker faglig hjælp til.

E. Mortensen & Søn VVS hjælper også gerne hvis der opstår akutte problemer, både for private og erhverv. Vores døgnvagt står klar til at hjælpe når problemer opstår. Vi kunne nemlig aldrig finde på at lade vores kunder i stikken. For os betyder tillid alt og derfor kan du altid være sikker på at den VVS du får ud, er fagligt stærk og gearet til opgaven. Alle vores VVS’er bliver løbende sendt på kursus så vi sikre at vi er opdateret med den nyeste viden indenfor faget. Derudover er vi en del af Bedre Bad kæden, som gør at vi altid har et stort netværk af stærke fagfolk i ryggen, som vi kan trække viden fra og sparre med.

 

Stor erfaring

Siden 1925 har vi sørget for solide og æstetisk pæne løsninger, når private husstande og virksomheder har ønsket en professionel VVS-installatør til at håndtere opgaven. Virksomheden ledes i dag af VVS-installatør Frank Mortensen, som overtog den efter sin far i 1984. Sammen med sine dygtige medarbejdere har han hver dag fokus på at skabe resultater, som kunderne kan glæde sig over både nu og på sigt.

Høj kvalitet

God service og et højt kvalitetsniveau har været nøgleordene siden virksomhedens etablering, og det bestræber vi os altid på at leve op til. Af samme grund sørger vi løbende for at sende alle vores medarbejdere på efteruddannelse og certifikatkurser, så vi altid har den nødvendige og aktuelle viden på området, når vi skal hjælpe vores kunder med opgaver. Den høje kvalitet er en af de ting vi sætter som en stor ære, og for os er det vigtigt at der er tillid mellem os og kunden, uanset om det er privat eller erhverv. Vi bestræber os på altid at levere et færdigt resultat der lever 100 procent op til kundens ønsker og forventning.

Kontakt os

Ønsker du en kompetent samarbejdspartner, er det Bedre Bad Helsinge - E. Mortensen & Søn VVS du skal kontakte. Vi står klar med vejledning, og vi giver altid gerne et uforpligtende tilbud. Kom gerne ned forbi vores butik til en snak om din opgave eller kontakt os på telefon 48 79 44 66.

Vi står altid klar til at hjælpe dig med dit næste projekt eller vejlede dig til valg af energi løsning. Tøv ikke med at kontakte os – vi løser en bred vifte af opgaver, så der er stor sandsynlighed for at vi også kan hjælpe med dit projekt.

Få fordele med en professionel partner

Kontakt gerne Bedre Bad – Bedre Energi allerede i dag hvis du ønsker en fast samarbejdspartner. Der er mange fordele ved at vælge en fast og professionel partner, når det kommer til løsninger inden for VVS-arbejde og energi løsninger. Vi løser opgaver indenfor en bred vifte af områder. Læs mere om de forskellige fag områder herunder:

Læs mere om vores ydelser:

 

Vi kommer, når du ringer! Vores kunder er bl.a. i hele Storkøbenhavn og hele Nordsjælland – fx i Helsinge, Gilleleje, Helsingør, Humlebæk, Hillerød, Hørsholm, Frederikssund, Birkerød, Stenløse, Jægerspris og Hundested.