VVS ARBEJDE

Langt det meste VVS-arbejde kræver en autoriseret VVS-installatør. Med Bedre Bad - Bedre Energi Helsinge får du en installatør, der ikke alene er autoriseret, men også har mange års erfaring inden for faget.

Vi løser en bred vifte af VVS-opgaver, og gennem vores autorisering er det samtidig din garanti for, at vi besidder den nødvendige viden til effektiv løsning af opgaverne uden at gå på kompromis med kvaliteten. Det gælder altså alt fra kendskabsgraden, til materialerne og produkterne, til funktionelle løsninger og ikke mindst lovgivningen.

Vores opgaver tilbydes både til privat og erhverv. Uanset type af kunde, så er vi bevidste med, at vores kunder er forskellige og derfor har forskellige behov og ønsker, hvilket sætter krav til vores formåen og kunnen. Vi har nemlig fokus på skræddersyede løsninger, så det netop stemmer overens med den enkelte kundens forventninger.

På den måde er du altid sikker på at få en løsning der er designet specielt til dig, når du vælger Bedre bad – Bedre Energi Helsinge som din VVS-installatør.

Alle former for VVS-arbejde

Igennem årene har vi udført alle former for VVS-arbejde og er derfor også klar til at hjælpe jer med at løse de problemer, som jeres hjem, arbejdsplads eller institution står over for:

  • Vedligeholdelse af centralvarmeanlæg
  • Opsætning af radiatorer
  • Reparation af rørsystemer
  • Udskiftning af vandhaner, toiletter, brusekabiner
  • Renovering af badeværelset
  • Vand, varme og sanitet 

Ring eller skriv for et uforpligtende tilbud på opgaven.

Alt lige fra badeværelser til energiløsninger 

Vores brede erfaring gør, at vi kan bruge vores viden fra en type af opgave til en anden type af opgave. En VVS-installatør skal tænke kreativt og komplekst i bestræbelserne på at opnå et resultat som lever op til kundens krav og ønsker. Dette kan kun opnås, hvis du samtidig vælger en VVS'er, som har fokus på dette. Her kommer Bedre Bad - Bedre Energi Helsinge ind i billedet. Vi er din lokale ekspert i en bred vifte af opgaver relateret til VVS. 

Servicering og vedligeholdelse 

Hos Bedre Bad - Bedre Energi Helsinge tilbyder vi også servicering af dine nye og gamle installationer, hvilket både gælder privat og erhverv. Ved oprettelse af en serviceaftale får du besøg af en erfaren og kompetent VVS-installatør, som vil gennemgå dine anlæg fra a til z. Hvis det er nødvendigt, så foretages der udskiftninger eller reparationer af mekaniske dele. Da anlægget er i brug mange timer om året, så kan det simpelthen ikke undgås at visse dele og komponenter bliver udsat for slitage løbende gennem deres levetid. Her kommer vi ind i billedet, og sikrer en optimal driftssikkerhed og optimering af ressourceforbruget på installationerne. 

Vores kunder vælger os fordi 

Vi kan håndtere alt lige fra de mest simple til mere avancerede opgaver. Fælles for alle opgavetyperne er, at du vil møde vores engagerede og kompetente medarbejdere, som har fokus på kundens behov gennem hele forløbet, og samtidig sætter høje kvalitetskrav til os selv. Vi mener nemlig at høj kundetilfredshed blandt andet skabes gennem en god dialog med den enkelte kunde, så kunden føler sig tryg og orienteret gennem hele forløbet. Vi er altid klar med råd og vejledning når der er behov for det, gennem hele forløbet. Vi ser frem til at høre fra dig, og glæder os til, at hjælpe dig i mål med din næste VVS-opgave.

Kontakt os allerede i dag 

Vi laver VVS-arbejde for kunder bl.a. over hele Storkøbenhavn og hele Nordsjælland – fx i Helsinge, Gilleleje, Helsingør, Humlebæk, Hillerød, Hørsholm, Frederikssund, Birkerød, Stenløse, Jægerspris og Hundested.

Bedre Bad - Bedre Energi Helsinge er din lokale autoriseret VVS-installatør, og vi ser frem til at høre fra dig. Du er altid velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud, eller besvarelse af en række tvivlsspørgsmål. Du finder vores kontaktinformationer her. 

Se mere om: