VENTILATION

Vi kan løse alle former for ventilationsopgaver

Hos Bedre Bad Helsinge - E.Mortensen & Søn er vi specialister i ventilationssystemer. Vi kan løse alle former for ventilationsopgaver. For os er ingen opgave for stor eller for lille. Uanset størrelsen og kompleksiteten af opgaven, så går vi til den med det samme store engagement, og kølige professionalisme. Vi løser opgaver for en meget bred vifte af forskellige kunder. Herunder kan du se eksempler på hvorhenne vi kan løse ventilationsopgaver.

  • Mindre parcelhuse
  • Lejligheder
  • Kontorbygninger
  • Boligblokke
  • I industrien.

Vi har stor erfaring med at skabe sunde og optimale klimaforhold via intelligente ventilationsløsninger. Med det korrekte ventilation- og klimaanlæg sikrer du dig et sundt indeklima, der i visse erhvervs tilfælde kan øge effektiviteten på arbejdspladsen og nedbringe sygdom blandt de ansatte.

Det rigtige anlæg med korrekt udskiftning af luft giver et godt indeklima, sunde huse og sunde mennesker. De nybyggede og energirigtige huse er alle tætte og velisolerede. Dette gør det til stadighed vigtigere at få tilført frisk og iltholdig luft til boligen, så det gode indeklima bliver bibeholdt. Dette er både godt for huset, der undgår fugtskader, svamp og råd, og det er sundt og behageligt for hele familien.

Økonomisk er der også en gevinst ved korrekt ventilation, da brugt og vandholdig luft kræver mere energi at opvarme. Derfor kan du altså spare penge i det lange løb, ved at vælge at få lavet ny ventilation i boligen. Vi har ventilator til alle slags projekter, om du ønsker lydsvag ventilator eller nogle mere tekniske funktioner, kan vi levere det du har brug for.

Forebyg sygdomme, med et sundt indeklima

En lang række undersøgelser viser, at man kan forebygge sygdomme med et godt indeklima. Det skyldes, at et godt indeklima har en væsentlig betydning for forkølelser og andre luftvejslidelser. Altså kan man til en vis grad forhindre sygdomme, der udover ubehaget også fører til mere fravær fra skolen og arbejdspladsen.

Du skylder din familie, og din bolig, at få taget en snak med en autoriseret energivejleder om et ordentligt anlæg. Ønsker du den helt perfekte løsning, kan du med fordel kombinere ventilationsanlægget med et klimaanlæg.

Hvis du er i tvivl om hvad det rigtige valg er for dig, så giv os et kald. Vi står altid klar med gode råd og en hjælpende hånd.

Erfaring og viden

Vores mangeårige erfaring kommer os til gode i mange sammenhænge og indenfor ventilation og udluftning, er de mange år indenfor faget en uvurderlig hjælp til den korrekte beregning og optimering af indeklimaforholdene. For at få installeret et behageligt, og sundt indeklima, kræver det installatørens fulde opmærksomhed. Den kan du være sikker på at få ved at samarbejde med os.

Vi kan også være behjælpelige med installationen af anlæg med varmegenvinding. Vælger du et klimaanlæg med varmegenvinding, får du flere fordele end et sundere indeklima. Anlægget generer ingen generende støj udefra, og du kan filtrere udeluften og slippe for uønskede partikler og lugte. Samtidigt sikrer et varmegenvindingsanlæg, at du får et lavere energiforbrug. Få et sundt indeklima og en lavere energiregning, med et varmegenvindingsanlæg. Kontakt os allerede i dag, og hør mere omkring dine muligheder.

Er du interesseret i, at læse mere omkring vores forskellige klimaanlæg, så kan du læse en artikel fra Bedre Bad kæden lige her.

Ring trygt til os for et uforpligtende tilbud på din ventilationsopgave.

Du kan være helt tryg ved at ringe til os og få en snak om dine muligheder for korrekt ventilation. Vi giver dig et uforpligtende tilbud på installationen af et ventilationsanlæg, der imødekommer dine krav. Vi sørger for velfungerende anlæg hos mange kunder bl.a. i Storkøbenhavn og hele Nordsjælland – fx i Helsinge, Gilleleje, Helsingør, Humlebæk, Hillerød, Hørsholm, Frederikssund, Birkerød, Stenløse, Jægerspris og Hundested.

Bliv klogere på:

Herunder finder du nyttige informationer om vores andre aktivitetsområder. Har du yderligere spørgsmål, eller står du med en opgave, så tøv ikke med, at kontakte os.