VARMEPUMPER

Vi monterer og installerer luft til vand-varmepumper fra blandet andet Danfoss. En luft til vand-varmepumpe er en miljømæssig og økonomisk solid løsning, som giver billig varme og varmt vand uden, du behøver grave hele haven op for at montere anlægget. Dermed er det også et rigtig godt alternativ til et olie- eller gasfyr.

Her på siden kan du danne dig et overblik over de to typer af varmepumper med tilhørende fordele og ulemper ved hver enkel. Hvis du alligevel måtte have spørgsmål, så er du selvfølgelig altid mere end velkommen til at kontakte os. 

Luft til vand varmepumpe

Ved denne type varmepumpe trækkes ophobet energi i luften ud og overføres derefter til vandet i din boligs varmtvandsbeholder. Hvis du står overfor udskiftning af et gammelt oliefyr, så kan en luft til vand-varmepumpe være løsningen for dig. Der er mange penge at spare på energi- og varmeregningen sammenlignet med oliefyret. Samtidig er det også en relevant løsning for dig, som ikke har tilstrækkelig have areal til etablering og installering af et jordvarmeanlæg.

En luft-til-vand pumpe har mange af de samme egenskaber, som vi kender fra jordvarmeanlægget. Her skal det forstås sådan, at du også kan bruge denne type af pumpe til forbrug og opvarmning af boligen. Det skal ikke være nogen hemmelig, at den økonomiske drift er en smule forringet sammenlignet med jordvarme. Årsagen heraf kan findes ud fra, at temperaturen er mere stabil i jorden fremfor luften. Dog kræver installering og etablering af en luft til vand-varmepumpe en betydelig mindre investering. 

Luft til luft varmepumpe

Du kan også vælge en Luft til Luft varmepumpe. Denne type er et grønt og fornuftigt alternativ til elvarme. Den fungerer også til sommerhuset. Her komprimeres udeluften, hvorefter energien anvendes til opvarmning af den friske luft. Luften blæses efterfølgende direkte ind i boligen.

Denne type er et godt alternativ, hvis der i boligen ikke er installeret nogen form for varmerør i boligen. Det kan specielt være fordelagtigt i boliger, som ikke benyttes året rundt fx sommerhuse. Altså i situationer hvor der ikke er det samme behov for varme hele tiden sammenlignet med et helårshus. Samtidig er investeringens summen på en luft til luft-varmepumpe overkommelig. Ligeledes er der penge at spare på varmeregningen, hvor man slipper for at få sin varme fra el radiatorer, som koster meget i strøm. 

Pumpen består altså både af en ude del og en inde del, som er forbundet med hinanden gennem to rør, hvor der er kølegas i. I udedelen bliver kølegassen fordampet, mens kølegassen i inde delen bliver til væske, hvilket afgiver en behagelig varme, som sendes ind i boligen. 

Vi klarer det hele

Vi tilbyder totalløsninger, hvor vi også håndterer dimensionering, økonomiberegning og efterfølgende service. Vi skaber en klar og veldefineret proces, som giver kunden ro og overblik. Derved tager vi selv kontakten til relevante faggrupper, som kunne være nødvendige til løsning af projektet. Derfor skal du blot læne dig tilbage, og nyde din miljørigtige og økonomiske løsning. 

Professionel rådgivning

Vi kommer ud og ser på ejendommen og vurderer, hvad den bedste løsning vil være for dig. Det er altid vores hensigt at levere resultater, som du kan få gavn af både nu og på længere sigt, og som kan svare sig økonomisk i det store perspektiv. Bedre Bad - Bedre Energi Helsinge er din lokale energiekspert, og hjælper dig sikkert i mål med dit næste projekt. 

Få den solide løsning

Lad Bedre Bad Helsinge - Mortensen & Søn VVS A/S om opgaven, hvis du ønsker en solid løsning, hvor fokus er på den høje kvalitet. I kraft af vores mangeårige erfaring kan vi tilbyde professionel rådgivning i alle henseender.

Fang os på telefon 48 79 44 68 – vi leverer varmepumpeløsninger til bl.a. til kunder over hele Storkøbenhavn og hele Nordsjælland – fx i Helsinge, Gilleleje, Helsingør, Humlebæk, Hillerød, Hørsholm, Frederikssund, Birkerød, Stenløse, Jægerspris og Hundested.

Se mere om: