VARMEANLÆG & ENERGISYSTEMER 

Vi løser alle varme og energiopgaver

Hos Bedre Energi Helsinge - E. Mortensen & Søn VVS & Ventilationsteknik tilbyder vi en lang række af forskellige løsninger inden for både varmeanlæg og energisystemer. Bedre Bad - Bedre Energi Helsinge tilbyder en lang række løsninger inden for varmesystemer. Vores dygtige medarbejdere er alle faguddannede, og besidder dermed den autorisation, der er påkrævet for at håndtere alle opgaver indenfor vand, varme, el og gas.

Vi lægger meget vægt på at tilbyde vores kunder løsninger i allerhøjeste kvalitet, uanset hvilken opgave vi udfører. Hos os, er ingen opgave for stor eller for lille. Vi har stor erfaring med alle varmeanlæg og energisystemer. Vælger du os, som din samarbejdspartner får du en samarbejdspartner, der er pålidelig og professionel.

Vi går til alle energi- og varmeopgaver med et stort engagement og udfører kun korrekt håndværk. En af de varmeløsninger, som vi har stor erfaring med, er gulvvarme. Gulvvarme er et effektivt varmeanlæg, der fordeler varmen i hele rummet. Det giver en stor indretnings frihed, da denne varmekilde ikke optager noget plads i de forskellige rum og samtidig slipper man for gamle og knap så kønne radiatorer.

Opgavetyper

Vores kompetente medarbejdere har stor erfaring, med et bredt udvalg af forskellige varmeanlæg og energisystemer. Herunder kan du læse omkring nogle af de forskellige opgavetyper, som vi udfører her hos Bedre Bad Helsinge.

  • Indregulering af varme- og brugsvandsanlæg
  • Centralvarmeanlæg og køle/klimaanlæg
  • Pumpestyring, termostater og automatik
  • Aircondition, luftvarme og gulvvarme
  • Radiatorer
  • Kaloriferer

Vi løser alle typer opgaver og har som sagt stor erfaring, med et væld af forskellige varmeanlæg. Vores kompetente håndværkere står klar til at hjælpe dig med installationen af dit nye jordvarmeanlæg, eller diverse varmepumper. Står du og har brug for hjælp til installationen eller serviceringen af en radiator, så står vi også klar med kompetente fagfolk til den opgave.

Er du interesseret i grønne miljøvenlige løsninger, så er vi eksperter i, at installere miljøvenlige installationer, der samtidigt sparer på energiforbruget. På denne måde kan vi hjælpe dig til en installation, der både er miljøvenlig og sparer dig penge. Dette er en langsigtet løsning, som vi kalder for win-win. Med f.eks. et jordvarmeanlæg kan du ende ud med at gøre store besparelser på det årlige energibudget. Det skyldes, at jordvarme faktisk er langt fra så dyrt, som folk tror. Er du interesseret i at høre mere om jordvarme eller andre energisystemer, så tøv ikke med at kontakte os allerede i dag.

Et netværk af muligheder

Som medlem af den landsdækkende vvs-kæde: Bedre Bad - Bedre Energi, har vi adgang til et stort netværk af kompetente håndværkere. Gennem kæden bliver vi holdt opdaterede med den absolut nyeste viden indenfor vores fag. Dette tillader os, at altid være helt opdateret med de nyeste varmeanlæg og energisystemer.

Vi trækker på kædens erfaring, så vi altid kan tilbyde kunden den nyeste og mest effektive løsning. Samtidigt betyder det også, at vi hurtigt kan tilkomme information omkring alle typer varmeanlæg og energisystemer. På denne måde kan vi altså hurtigt få de relevante informationer, der skal bruges til at fikse lige netop dit anlæg/system.

Vi står altid klar til at hjælpe dig, og vi forlader ikke en opgave før den er udført tilfredsstillende. Når vi løser opgaver, så er det med kundens behov og ønsker i fokus.

Vi løser opgaver nær dig

Hos Bedre Bad Helsinge løser vi alle typer af opgaver, for en bred vifte af forskellige kunder. Uanset om du er en privat eller erhvervskunde, så kan vi løse dit problem. Vi tager også imod opgaver fra offentlige institutioner, så kontakt os og hør mere om dine muligheder.

Vi betjener vores kunder over hele Storkøbenhavn og hele Nordsjælland – fx i Helsinge, Gilleleje, Helsingør, Humlebæk, Hillerød, Hørsholm, Frederikssund, Birkerød, Stenløse, Jægerspris og Hundested.

Se mere om: