TAGRENDER OG TAGBELÆGNING 

Et godt tag er et smukt tag, der holder tæt

Vi skaber gode solide tage, som samtidigt bærer et smukt design. Et tag udarbejdet af Bedre Bad - Bedre Energi Helsinge er et tag, som holder tæt og mange år frem. Du vil aldrig opleve, at det drypper ned i huset, hvis vi har skabt dit tag. Vores solide håndværk sikrer dig, at taget holder stand, selv i hårdt stormvejr.

Vi tilbyder dig professionel rådgivning og sparring omkring den rette tagløsning for dig. Uanset om taget skal udskiftes eller renoveres. Her skal du huske, at en grundig gennemgang af dit tag sikrer, at små skader bliver opdaget, før det bliver en større økonomisk sag. Tag endelig kontakt til os, hvis du har brug for en professionel samarbejdspartner, og ønsker et tag der holder.

OPGAVETYPER:

Hos Bedre Bad - Bedre Energi Helsinge udfører vi mange forskellige tag relaterede opgaver. Uanset hvilken type du har brug for, så kan du være sikker på, at vi kan udføre den i allerhøjeste kvalitet med stort engagement. Du kan se eksempler på vores opgaver herunder:

  • Tagrender/nedløb i zink/kobber/stål/PVC
  • Tagbelægninger i skifer/zink/eternit
  • Inddækninger
  • Reparationer

Tagrender og inddækninger er ofte opgaver, som bliver overset i forbindelse med, at huset skal vedligeholdes. Dette er en stor fejl, da begge opgaver er afgørende for, at taget holder tæt, og vandet bliver ledt ordentligt væk. På grund af vigtigheden med disse opgaver, så kræver det mindst et årligt eftersyn, således at alle små huller og sprækker bliver opdaget, før de bliver til store skader og økonomisk dyre udgifter. Selvom tagrender og nedløb kan virke kedeligt og ubetydeligt, så er det stadig en del af husets ydre udseende, og bidrager derved til husets samlede æstetik. Derfor er det vigtigt, at man overvejer valg af materiale, så æstetikken og det samlede udtryk bibeholdelse. Hvis du skulle være i tvivl om de forskellige materialer med tilhørende fordele, så er vi selvfølgelig behjælpelig med gode råd og vejledning. 

Vi udfører alle vores tagopgaver, i forskellige typer af materiale. Du skal bare give en melding om, hvilken type materiale du foretrækker, og så får vores dygtige medarbejdere det til at ske. Vi arbejder med materialer såsom zink, kobber, stål og PVC. Hvilken type materiale, der skal anvendes, kommer an på typen af opgave. Ønsker du et stilfuldt look, og er ok med lidt dyrere materiale, så kan vi anbefale kobber. Hvad der skal bruges, og hvordan det endelige resultat skal være, tager vi en fælles snak omkring. På den måde kan vi være sikre på at komme frem til det bedst mulige resultat for dig og dit hus.

Et netværk af muligheder

Gennem vores medlemskab i den landsdækkende vvs-kæde: Bedre Bad - Bedre Energi, får vi tilført den nyeste viden omkring tagdækningsmetoder, materialer og andre væsentlige informationer. Denne viden anvender vi i vores daglige arbejde, hvilket betyder, at kunderne altid modtager det bedst mulige håndværk. Vi anvender de mest effektive teknikker, således at håndværket altid bliver udført til den aftalte tid, i høj kvalitet og inden for det aftalte budget. Det sker gennem sparring blandt vores dygtige kollegaer. 

Omend det gælder materialer, løsninger, lovgivning eller noget helt fjerde er vi altid opdateret med den nyeste viden i markedet. Det er ekstremt vigtigt for os, da vi er bevidste med, at vi befinder os i et marked, som løbende udvikler, og derfor er det nødvendigt, at følge med. 

Vi har taget på det

Vi har godt styr på alle typer af tagopgaver. Så uanset hvilken type af tagopgave du står med, så kan du trygt kontakte os. Vi løser tagopgaver for kunder i bl.a. Storkøbenhavn og hele Nordsjælland – fx i Helsinge, Gilleleje, Helsingør, Humlebæk, Hillerød, Hørsholm, Frederikssund, Birkerød, Stenløse, Jægerspris og Hundested. Vi ser frem til at høre fra dig.

Se mere om:

Herunder kan du læse mere omkring vores andre aktivitetsområder.