SOLVARMEANLÆG

Bedre Bad Helsinge har stor ekspertise inden for solvarmeanlæg.

Når du vælger os som samarbejdspartner, får du en autoriseret VVS-installatør, der sætter en ære i det solide håndværk og den gode service. Solenergi er en billig og miljøvenlig energikilde. Bedre Energi Helsinge leverer en række forskellige former for solenergi løsninger, hvor varmen enten hentes op af jorden eller udvindes af luften.

Flere fordele

Solvarmeanlæg er velafprøvede teknologier, der producerer energi ud af en gratis naturressource. Driftsomkostningerne er så lave, at investeringen i et anlæg hurtigt er tjent hjem i besparelser på varmeregningen. Derudover er det en god miljømæssig løsning.

Klarer hele processen

Vi sørger for montering, installering og servicering. I samråd med dig finder vi den løsning, der passer bedst til dine behov. Hos Bedre Bad - Bedre Energi Helsinge foretager vi relevante beregninger og målinger, så vi ud fra disse kan konkludere, hvor stor en solfanger, som du behøver. Her er der flere faktorer, som spiller ind, hvor antallet af husstandens familiemedlemmer har en særlig påvirkning. Dette er blot en hovedregel, men som udgangspunkt bruger hvert familiemedlem 1 m2 solfanger. Det betyder altså, at en familie på fire personer bør investere og etablere 4 m2 solfanger. Alt dette hjælper din lokale VVS-installatør med at danne et overblik over, så du kan tage det rigtige valg til din husstand.

Klar med rådgivning

I kraft af vores mangeårige erfaring kan vi tilbyde professionel rådgivning, så du er sikker på et resultat, der lever op til dine forventninger. Vi anvender kun de bedste leverandører på markedet, herunder Sonnenkraft.

Du ved sikkert, at der findes to typer af solvarmeanlæg:

  • Plansolfangeranlæg
  • Rørsolfangeranlæg

Det kan være en smule uoverskueligt at danne sig det fulde billede over samtlige typer og modeller på markedet. Her kommer Bedre Bad - Bedre Energi Helsinge ind i billedet. Med vores mange års erfaring i ryggen kombineret med vores viden skaber vi sammen med kunden overblikket. En vigtig parameter for os er, at kundens individuelle behov er udgangspunktet for opgaverammen. 

Plansolfangeranlæg

Denne type er oftest den, som folk kender bedst. Det er nemlig også den mest afprøvede type. Den er mere simpel i sin opbygning rent teknisk. Udefra ligner det mest af alt en glasplade i ramme, som eksempelvis kan være placeret på husets tag. Hvis man ser på energieffektiviteten ved denne type af solvarmeanlæg, så er vores generelle erfaring, at den er 20-30 procent lavere end den anden type. Dog er det vigtigt at pointere, at prisen tilsvarende er lavere for selve panelet, dog er selve etablerings- og installationsomkostningerne næsten det samme ved begge typer. 

Rørsolfangeranlæg

Den helt store primære fordel ved denne type af solvarme er, at den er langt nemmere at vedligeholde og servicere. Det skal altså forstås sådan, at rørene nemt kan udskiftes, hvis de går i stykker, eller er blevet beskadiget. Samtidig er energieffektiviteten ligeledes højere, som det også blev beskrevet i ovenstående afsnit. 

Hvornår er solvarme relevant for dig? 

  • Hvis du først og fremmest står i en situation, hvor du skal udskifte dit gamle olie- eller gasfyr, så kan du med fordel overveje solvarme. Det gælder også, hvis du på sigt kunne tænke dig at nedbringe brugen af olie eller gas. 
  • Bidrage til reduceringen af forurening gennem en mindre CO2-udledning, som miljøet vil sætte positiv pris på.
  • Hvis du får dit varme vand fra en el opvarmet varmtvandsbeholder 
  • Overvejer renovering af boligens nuværende tag 

Dette er blot for at nævne en række eksempler. Der er selvfølgelig utallige punkter og situationer, hvor det kan være fordelagtigt at investere i solvarme. 

Kontakt os

Vi står altid til rådighed med vejledning. Kontakt os for at høre mere om, hvad vi kan tilbyde. Vi installerer solvarmeanlæg hos kunder bl.a. i Storkøbenhavn og hele Nordsjælland – fx i Helsinge, Gilleleje, Helsingør, Humlebæk, Hillerød, Hørsholm, Frederikssund, Birkerød, Stenløse, Jægerspris og Hundested.

Læs også om: