INSTALLATION AF PILLEFYR 

Hos Bedre Bad - Bedre Energi Helsinge - E. Mortensen & Søn VVS og Ventilation udfører vi service på alle typer af pillefyr og stokerfyr. Et pillefyr er en meget energivenlig varmeløsning, der på samme tid er utrolig driftssikker, og meget nem at betjene. Vi har mange års erfaring med pille og stokerfyr, og derfor kan vi tilbyde dig, den bedst mulige service i høj kvalitet. Tøv ikke med, at kontakte os allerede i dag, hvis du er interesseret i opgaver med pillefyr. Vi står altid til rådighed for vejledning.

Tjen udgiften hurtig hjem

Udgiften til et nyt anlæg er hurtigt tjent hjem igen, når du skifter til et pillefyr.

Det skyldes, at et pillefyr kan spare dig mange penge på varmeregningen. Hvis du skifter fra et traditionelt og gammel olie- eller gasfyr, så kan du faktisk spare helt op til 50 % af dine varmeudgifter. Dvs. at investeringen i det nye fyr er tjent hjem på små 2-4 år. Det er hvad man kalder en god investering. Samtidigt kan du glæde dig hver eneste gang oliepriserne stiger, for så vil din besparelse kun blive større. Det skyldes, at prisen på brændsel til pillefyr og stokerfyr holder sig meget mere stabil end oliepriserne.

Sidder du lige nu, og tænker: “Pokkers, så kan jeg jo ikke spare noget, da jeg allerede har et gammelt pillefyr”, så frygt ej. Det er faktisk sådan, at der også kan være store besparelser at hente ved, at skifte et gammelt pillefyr ud med et moderne anlæg. Det skyldes, at virkningsgraden på moderne pillefyr oftest er over 90 %. Kort fortalt betyder det, at moderne fyr anvender brændslet meget mere effektivt. En optimal udnyttelse af ressourcer er både godt for miljøet, og kan samtidig mærkes positivt på pengepungen. Det er derfor en god idé at kigge på alle muligheder, hvis du overvejer at skifte dit eksisterende varmeanlæg ud.

Nemt at vedligeholde og godt for miljøet

Hvis du er interesseret i et varmeanlæg, der ikke kræver den store vedligeholdelse og servicering, så er pillefyret lige noget for dig. Der findes mange forskellige typer, men de fleste moderne pillefyr er nemlig fuldautomatiske, hvilket vil sige, at de ikke kræver mere arbejde end et olie- eller naturgasfyr. De moderne pillefyr er for det meste selvrensende. Hvilket vil sige, at de automatisk opsamler alt asken i en askeskuffe, som kun skal tømmes 2-3 gange om året. Har du pladsen til det, så kan du endda tilkoble en silo til træpillerne, som automatisk står for påfyldningen af piller i magasinet. På denne måde slipper du selv for at skulle gøre det når magasinet næsten er tomt.

Oftest kræver de moderne pillefyr og stokerfyr, kun et enkelt årligt serviceeftersyn. Dette er længe når man snakker om et fuldautomatisk fyr.

Udover, at pillefyret kræver et minimum af vedligeholdelse, så er det også sundere for miljøet sammenlignet med mange andre opvarmningsformer. Det skyldes, at den CO2 udledning, der udledes i forbindelse med, at fyret brænder træet, allerede er optaget i træet. Dvs. at det faktisk bare indgår i et naturligt kredsløb. Dette er stik modsat afbrændingen af gas og olie, der har været bundet i undergrunden i årtusinder, og derfor øger CO2-mængden i atmosfæren. Så alt i alt sparer du både penge på et pille/stokerfyr, og du udleder mindre CO2 i atmosfæren. Det er hvad vi kalder en win-win situation!

Hvis du er interesseret i, at læse mere omkring pillefyr/stokerfyr, så har Bedre Bad skrevet en mere detaljeret artikel omkring disse.

Ikke kun på landet

Vi tilbyder installation og service af dit pillefyr over hele Storkøbenhavn og hele Nordsjælland – fx i Helsinge, Gilleleje, Helsingør, Humlebæk, Hillerød, Hørsholm, Frederikssund, Birkerød, Stenløse, Jægerspris og Hundested.

Hvis du måtte have eventuelle spørgsmål, så står vi klar til besvarelse af disse. Du finder vores kontaktinformationer her

Se mere om: