Naturgas

Bedre Bad - Bedre Energi Helsinge er din autoriserede gasmester, der sikrer en perfekt service. Vi klarer de påkrævede serviceeftersyn på dine gasinstallationer, og står også til rådighed, hvis komfur eller gaskedel skal skiftes. Din lokale gasekspert! 

Gas er et fossilt brændstof, men bliver dogt betragtet som det mest klimavenlige af olie, kul og gas. Det udleder meget mindre CO2 end de andre 2 fossile brandstoffer. Det er blandt andet fordi, at største delen bliver til vand og CO2 ved afbrænding. Naturgas er lettere end luft, usynligt, lugtfri og ikke giftigt i sin egen form. Hvis du alligevel har oplevet en gaslugt, så stammer dette fra et tilsætningsstof, så udstrømmende gas kan lugtes. 

Brug vores erfaring

Vi har mange års erfaring med gasinstallationer, og vi deler gerne vores erfaring med dig, så du får mest for pengene. 

OPGAVETYPER:

  • Installation af nye gaskedler
  • Industri/erhverv, huse/villaer og ejendom
  • Servicering af gasinstallationer

 Vi skaber gasløsninger for Industri/erhverv, huse/villaer og ejendomme

Service og vedligeholdelse 

Alle tekniske installationer kræver en mindre eller større grad af servicering, hvilket også gælder for et naturgasfyr. Da fyret er i brug mange timer om året, så kan det simpelthen ikke undgås, at visse mekaniske dele og komponenter bliver udsat for slitage. Disse kræver enten udskiftning eller reparation, og hvis ikke dette løses, så kan det i værste fald medføre større raparationsomkostninger på længere sigt. Det er derfor ekstremt vigtigt, at du fortsat foretager service og vedligeholdelse.

Hos Bedre Bad - Bedre Energi Helsinge tilbyder vi skræddersyede serviceaftaler efter vores kunders individuelle behov. Gennem en serviceaftale af dit naturgasfyr får du besøg af en kompetent energiekspert. Her vil vi gennemgå dit naturgasfyr fra a til z, hvor vi samtidig vil foretage relevante målinger, så vi gennem små justeringer og ændringer sikrer et fyr, som udnytter sine ressourcer optimalt. 

Skift og spar penge 

Der kan være mange penge at spare både på det korte og lange løb ved udskiftning af et oliefyr til et gasfyr. Dog afhænger den endelige besparelse af en række faktorer, hvor husets størrelse, isoleringsevne og antallet af medlemmer i husstanden har en betydelig påvirkning. 

Du ved det sikkert nok, men selvom naturgas er udbredt i mange dele af Danmark, så er det ikke med garanti sikkert, at der ligger en naturgasledning tæt på din bopæl. Hvis du er i tvivl om dette, så står vi selvfølgelig til rådighed, og er klar til at hjælpe. 

Din sikre partner

Kontakt os med din opgave – vi har leveret naturgasløsninger til kunder bl.a. over hele Storkøbenhavn og hele Nordsjælland – fx i Helsinge, Gilleleje, Helsingør, Humlebæk, Hillerød, Hørsholm, Frederikssund, Birkerød, Stenløse, Jægerspris og Hundested.

Bliv klogere på: