NATURGAS

Bedre Bad - Bedre Energi Helsinge er din autoriserede gasmester, der sikrer en perfekt service. Vi klarer de påkrævede serviceeftersyn på dine gasinstallationer, og står også til rådighed, hvis komfur eller gaskedel skal skiftes. Din lokale gasekspert! 

Gas er et fossilt brændstof, men bliver dog betragtet som det mest klimavenlige af olie, kul og gas. Det udleder meget mindre CO2 end de andre 2 fossile brændstoffer. Det er blandt andet fordi, at største delen bliver til vand og CO2 ved afbrænding. Naturgas er lettere end luft, usynligt, lugtfri og ikke giftigt i sin egen form. Hvis du alligevel har oplevet en gaslugt, så stammer dette fra et tilsætningsstof, så ud strømmende gas kan lugtes. 

Brug vores erfaring

Vi har mange års erfaring med gasinstallationer, og vi deler gerne vores erfaring med dig, så du får mest for pengene. Ring til Bedre Bad – Bedre Energi Helsinge, så står vi klar med gode god og tips, hvad end du ønsker at skifte dit nuværende varmesystem ud eller forny det naturgasfyr du allerede har.

OPGAVETYPER:

  • Installation af nye gaskedler
  • Industri/erhverv, huse/villaer og ejendom
  • Servicering af gasinstallationer

 Vi skaber gasløsninger for Industri/erhverv, huse/villaer og ejendomme

Service og vedligeholdelse 

Alle tekniske installationer kræver en mindre eller større grad af servicering, hvilket også gælder for et naturgasfyr. Da fyret er i brug mange timer om året, så kan det simpelthen ikke undgås, at visse mekaniske dele og komponenter bliver udsat for slitage. Disse kræver enten udskiftning eller reparation, og hvis ikke dette løses, så kan det i værste fald medføre større reparationsomkostninger på længere sigt. Det er derfor ekstremt vigtigt, at du fortsat foretager service og vedligeholdelse. Hvis ikke, ender du ud med en meget dyrere udgift end nødvendigt, da skaden måske allerede er sket.

Hos Bedre Bad - Bedre Energi Helsinge tilbyder vi skræddersyede serviceaftaler efter vores kunders individuelle behov. Gennem en serviceaftale af dit naturgasfyr får du besøg af en kompetent energiekspert. Her vil vi gennemgå dit naturgasfyr fra a til z, hvor vi samtidig vil foretage relevante målinger, så vi gennem små justeringer og ændringer sikrer et fyr, som udnytter sine ressourcer optimalt. 

Skift og spar penge 

Der kan være mange penge at spare både på det korte og lange løb ved udskiftning af et oliefyr til et gasfyr. Dog afhænger den endelige besparelse af en række faktorer, hvor husets størrelse, isoleringsevne og antallet af medlemmer i husstanden har en betydelig påvirkning. Uanset vil der stort set altid være penge at hente ved at skifte fra olie og kul, over til gas.

Du ved det sikkert nok, men selvom naturgas er udbredt i mange dele af Danmark, så er det ikke med garanti sikkert, at der ligger en naturgasledning tæt på din bopæl. Hvis du er i tvivl om dette, så står vi selvfølgelig til rådighed, og er klar til at hjælpe.

En ren og miljøvenlig energiform

Ikke nok med at der er penge at hente ved at skifte dit nuværende varmesystem ud, så er bliver der også sparet på miljøet ved at skifte til naturgas. Naturgas er nemlig som navnet også antyder, en organisme der har lagt ude i naturen i flere tusind år og så er der dannet gas. Denne gas kan brændes og give varme til boligen og er altså det, som vi kender som naturgas. Så hvis du ønsker en opvarmnings form der både er god for miljøet og for pengepungen, så kan naturgas være det rigtige valg for dig.

Ønsker du at høre mere om fordelene ved at skifte til naturgas, så er vi kun et opkald væk og vil med glæde hjælpe dig med råd, til at træffe beslutningen.

Din sikre partner

Kontakt os med din opgave – vi har leveret naturgasløsninger til kunder bl.a. over hele Storkøbenhavn og hele Nordsjælland – fx i Helsinge, Gilleleje, Helsingør, Humlebæk, Hillerød, Hørsholm, Frederikssund, Birkerød, Stenløse, Jægerspris og Hundested.

Bliv klogere på: