KØKKEN OG BRYGGERS

Køkkenet skal være smukt og funktionelt. Køkkenet er ofte familiens samlingspunkt, hvor der skal være plads til både madlavning, opvask og hygge med familien. Derfor er det også det rum hvor vi opholder os mest i løbet af dagen. Det stiller selvfølgelig krav til både indretning og køkkeninstallationer med hensyn til stil, komfort og funktionelle løsninger. Heldigvis er vi alle forskellige, og det samme er vores smag i indretning og stil. Om man enten ønsker masser af opbevaringsplads, hvor pladsen er mere optimalt udnyttet eller et med få skabe og skuffer, så er vi altid din leverandør.

Det samme gælder bryggerset, som er et rum der ofte variere meget i størrelse og hvordan det bruges. Nogle ønsker store skabe, hvor tingene gemmes væk bag skydelåger, andre ønsker at vaskemaskine og tørretumbleren står fremme. Bryggerset er ofte et rum der skal være funktionelt og nemt at bruge i hverdagen, da det både kan blive brugt som indgang, vaskerum og til opbevaring. Derfor er det vigtigt at det tilfredsstiller alle de krav som du måtte have, så det fungere i hverdagen. Om du ønsker at dit bryggers skal være et praktisk rum eller mest for opbevaring, så er vi din lokale installatør til både bryggers og køkken.

Komplet levering

Bedre Bad - Bedre Energi Helsinge leverer og monterer alt - fra møbelelementer over den støjsvage emhætte til det strømsparende køleskab. Ingen opgave er for stor eller lille til os. Vi går altid til opgaven med samme tilgang gennem vores store engagement og fokus på kvalitet.

Med en komplet levering skal du blot fortælle os om dine behov og krav. Derefter finder vi i fællesskab med dig den løsning der passer bedst til dine behov og så skræddersyer vi efter det. På den måde får du en unik løsning, som passer perfekt til dig og din familie. Vi er nemlig bevidste med, at der sjældent er en løsning, som passer til flere forskellige typer af kunder. Derfor er vi fokuseret på at levere unikke løsninger, som vores kunder elsker og kan få glæde af mange år ud i fremtiden. Opgaverne løses effektivt og uden at gå på kompromis med kvaliteten. 

UANSET HVILKEN OPGAVE DU STÅR MED, KAN VI HJÆLPE DIG MED:

  • Modernisering af køkken og bryggers
  • Armaturer og vaske
  • Udsugning/ventilation
  • Vandbesparende foranstaltninger og installationer

Ud fra ovenstående har vi listet en række opgavetyper, som vi fornyeligt har løst for vores kunder. Hvis netop din opgave ikke skulle være nævnt her, så fortvivl ikke. Vi kan med garanti hjælpe dig i mål med opgaven alligevel. Vi kompetente fagfolk til opgaven og mange års erfaring og viden indenfor branchen, så hvad end dit problem måtte være, så har vi en løsning til dig.

Vi tilbyder blandt andet ombygning, udvidelse eller totalrenovering af køkken og bryggers. Med moderne og funktionelle løsninger kan boligens samlede komfort opnå nye højder. Få besøg af en køkken- eller bryggersekspert, og hør om dine muligheder. 

Desuden tilbyder vi også løsning af udsugning- og ventilationsopgaver. En effektiv udsugning og ventilation holder luften ren, og er samtidig godt for indeklimaet. Man må aldrig nedprioritere nødvendigheden af god udsugning, hvilket vi alle sammen kender i forbindelse med madlavning. Her er det dejligt at kunne holde mad røg væk fra resten af boligen, da lugten hurtigt sætter sig i tøj og møbler. Hvis du oplever problemer med din udsugning, så kontakt os allerede i dag. Oftest kan der være få og enkle årsager til, at udsugningen ikke længere fungere helt optimalt. Alt dette tager vi et nærmere kig på.

Brug vores erfaring

Vi har skabt mange køkken- og bryggersløsninger for kunder bl.a. over hele Storkøbenhavn og hele Nordsjælland – fx i Helsinge, Gilleleje, Helsingør, Humlebæk, Hillerød, Hørsholm, Frederikssund, Birkerød, Stenløse, Jægerspris og Hundested. Du kommer i kontakt med os her

Se mere om: