Køkken og bryggers

Køkkenet skal være smukt og funktionelt. Med sit virvar af madlavning og opvask er køkkenet et af de travleste og vigtigeste rum i hjemmet. Det stiller krav til indretning og køkkeninstallationer med hensyn til elegance, komfort og funktionelle løsninger. Heldigvis er vi alle forskellige, og det samme er vores stile. Om man enten ønsker masser af opbevaringsplads, hvor pladsen er mere optimalt udnyttet eller et med få skabe og skuffer, så er vi altid din leverandør. Det samme gælder bryggerset, hvor rummet ofte variere meget i hvordan det bruges. Nogle ønsker store skabe, hvor tingene gemmes væk bag skydelåger, andre ønsker vaskemaskine og tørretumbleren står fremme. Om du ønsker dit bryggers til at være et praktisk rum eller mest for opbevaring, er vi din lokale installatør til både bryggers og køkken.

Komplet levering

Bedre Bad - Bedre Energi Helsige leverer og monterer alt - fra møbelelementer over den støjsvage emhætte til det strømsparende køleskab. Ingen opgave er hverken for stor eller lille. Vi går altid til opgaven med samme tilgang gennem vores store engagment og fokus på kvalitet.

Med en komplet levering skal du blot fortælle dine behov og krav, hvor vi sammen med den enkelte kunde skræddersyer unikke løsninger. Vi er nemlig bevidste med, at der sjældent er en løsning, som passer til flere forskellige typer af kunder. Derfor er vi fokuseret på at levere unikke løsninger, som vores kunder kan få glæde af mange år ud i fremtiden. Opgaverne løses effektivt uden at gå på kompromis med kvaliteten. 

UANSET HVILKEN OPGAVE DU STÅR MED, KAN VI HJÆLPE DIG MED:

  • Modernisering af køkken og bryggers
  • Armaturer og vaske
  • Udsugning/ventilation
  • Vandbesparende foranstaltninger og installationer

Ud fra ovenstående har vi listet en række opgavetyper, som vi fornyeligt har løst for vores kunder. Hvis netop din opgave ikke skulle være nævnt her, så fortvivl ikke. Vi kan med garanti hjælpe dig i mål med opgaven alligevel gennem vores mange års erfaring og viden. 

Vi tilbyder blandt andet ombyning, udvidelse eller totalrenovering af køkken og bryggers. Med moderne og funktionelle løsninger kan boligens samlede komfort opnå nye højder. Få besøg af en køkken eller bryggers ekspert, og hør om dine muligheder. 

Desuden tilbyder vi også løsning af udsugning- og ventilationsopgaver. En effektiv udsugning og ventilation holder luften ren, og er samtidig godt for indeklimaet. Man må aldrig nedprioritere nødvendigheden af god udsugning, hvilket vi alle sammen kender i forbindelse med madlavning. Her er det dejligt, at kunnne holde madrøg væk fra resten af boligen. Hvis du oplever problemer med din udsugning, så kontakt os allerede i dag. Oftest kan der være få og enkle årsager til, at udsugningen ikke længere fungere helt optimalt. Alt dette tager vi et nærmere kig på.

Brug vores erfaring

Vi har skabt mange køkken- og bryggersløsninger for kunder bl.a. over hele Storkøbenhavn og hele Nordsjælland – fx i Helsinge, Gilleleje, Helsingør, Humlebæk, Hillerød, Hørsholm, Frederikssund, Birkerød, Stenløse, Jægerspris og Hundested. Du kommer i kontakt med os her

Se mere om: