JORDVARME

Overvejer du at skifte til jordvarme? Et jordvarmeanlæg er en god løsning både miljømæssigt og økonomisk, da det kan give store besparelser på varmeregningen. Et jordvarmeanlæg er en effektiv energikilde, som bruger varmen i jorden under dit hus. Det er derfor en meget miljøvenlig kilde og kan spare dig for mange penge på langsigt. Vi finder i samarbejde med vores kunder ud af, hvilken type fjernvarmeanlæg de har behov for.

Mange års erfaring

Anlægget består af en varmepumpe og en slange, som graves ned i jorden. Varmepumpen er placeret i ejendommen og omdanner jordvarme, så den kan bruges til at varme vand og rum op. Med vores mange års erfaring står vi altid klar til at hjælpe dig, når du skal vælge hvilket varmesystem der er det rigtige for dig og dit hus.

Stort antal jordvarmeanlæg

Bedre Bad Helsinge har gennem tiden monteret og installeret mange forskellige typer af jordvarmeanlæg i både ældre og nyere bygninger. Derfor kan du trygt drage nytte af vores ekspertise, hvis du lader os stå for opgaven. Vi bruger altid de bedste jordvarmeanlæg, og har et tæt samarbejde med vores leverandører. På den måde sikre du dig at dit nye jordvarmeanlæg fungerer optimalt og bliver monteret rigtigt.

Fokus på økonomien

Vi står gerne for hele projektet – lige fra rådgivning til projektstyring og økonomiberegning. Økonomiberegningen sikrer, at du får en løsning, der er økonomisk rentabel både nu og på længere sigt. Vi er eksperter i at matche vores kunders ønsker og behov med de forskellige løsninger, som vi tilbyder.

Kvalitetsprodukter

Hos Bedre Bad Helsinge anvender vi kun de bedste produkter fra nogle af markedets førende leverandører, så du både materiale- og håndværksmæssigt er garanteret et rigtig godt slutprodukt. Vores pumper sørger for at din investering har en lang levetid, da vi kun bruger den højeste kvalitet, når vi installerer et nyt anlæg.

Generelt om jordvarme

Kort sagt kan et jordvarmeanlæg med andre ord beskrives som solvarme, som er fungerende med en varmepumpe. Det foregår således at en væskefyldt slange, som er begravet i en nøjagtig dybde i jorden, bliver varmet op af solens varme. Den opvarmede væske i slangen pumpes derefter ind i varmepumpen, hvor varmen trækkes ud af væsken, og bliver til sidst ført ud gennem boligens radiatorer. Det er både smart og godt for miljøet.

Miljørigtig og økonomisk 

Et jordvarmeanlæg er en miljørigtig opvarmningsform. Årsagen heraf skal blandt andet findes ud fra, at der er tale om, at det er en vedvarende ressource. Selvom installationen kræver strøm til at drive selve anlægget, så omdanner anlægget stadigvæk langt mere varme. Faktisk er fordelingen således, at for hver 1 kilowatt elektricitet, så omdanner anlægget cirka 3 kilowatt varme. Det betyder altså, at du kan spare miljøet for mange kilo CO2-udslip samtidig med, at du sparer penge på din energi- og varmeregning. 

Påvirkning af omgivelser

Et oftest stillede spørgsmål henvender sig til påvirkningen af de nærliggende omgivelser. Det kunne eksempelvis omfatte afgrøder, have eller dyreliv. Det er vigtigt at slå fast, at ingen af disse bliver påvirket af jordvarmeanlægget. Dog er den mest markante betydning, nemlig hvilken type af jord, som du har i undergrunden. Årsagen heraf skal findes ud fra, at fugtig jord er bedre til at lede varmen, og tilfører derved mere energi til anlægget.

Jordvarmeslangerne skal graves ned i græsplænen, og derfor er det vigtigt, at du ikke beplanter træer og buske, som kan skygge for solen. Det vil medføre, at man ikke udnytter ressourcerne mest optimalt, og derved vil du ikke få nok glæde af dit anlæg.

Jorden varmes op – alle steder

Vi projekterer og installerer jordvarmeanlæg for kunder bl.a. over hele Storkøbenhavn og hele Nordsjælland – fx i Helsinge, Gilleleje, Helsingør, Humlebæk, Hillerød, Hørsholm, Frederikssund, Birkerød, Stenløse, Jægerspris og Hundested. Kontakt os for at få et fordelagtigt og uforpligtende tilbud.

Læs også om: