FJERNVARME

Når fjernvarmen skal håndteres, er det vigtigt, at det er erfarne fagfolk der udfører opgaven, så du sikrer dig et anlæg, der virker optimalt. Den erfaring finder du hos Bedre Energi Helsinge – E. Mortensen & Søn VVS A/S. I en lang årrække har vi hjulpet vores mange kunder med en professionel løsning, hvor vores fokus har sikret kvaliteten hele vejen igennem. Hvis du leder efter god og billig varme, så er et fjernvarmeanlæg, nemlig det rigtige valg for dig. Hele 62% af den danske befolkning benytter sig af fjernvarme, da det ofte er overskudsvarme fra elektricitet og varme fra forbrænding af affald. Det er desuden den energiform, der udleder mindst CO2 og derfor er det et meget miljørigtigt valg.

Stor omhu

Vi klarer installationer af fjernvarme og service på fjernvarmeanlæg for private, erhverv, boligforeninger og offentlige ejendomme. Vi håndterer stort set alle opgaver – altid med udgangspunkt i vores kunders ønsker og behov. Uanset opgavens størrelse eller omfang, så har vi den samme tilgang til opgaven. Opgaven skal løse i høj kvalitet efter vores egne standarder til den aftalte tid. Det er vigtigt for os at alle parter har en positiv oplevelse med installationen af fjernvarme.

Generelt om fjernvarme

Ved fjernvarme skal det forstås sådan, at varmt vand bliver sendt gennem et højisoleret rør, og derefter fordelt ud til husstanden i dit nærliggende område. Som regel anvendes det varme vand til to primære formål, hvor det først og fremmest bruges til almindelige forbrug i hjemmet. Desuden anvendes det varme vand til opvarmningen af boligen. Når vandet derefter har afgivet sin varme, så sendes det retur til kraftværket igen, hvor det igen kan varmes op, inden det kommer retur.

Pris for opvarmning

Først er det ekstremt vigtigt at konkludere, at fjernvarme er en billigere opvarmningsform til boligen sammenlignet med alternative energikilder, herunder eksempelvis gas, olie eller el. Dog afhænger prisen på fjernvarme af en række faktorer, hvor prisen derfor kan variere fra værk til værk. Selve afstanden mellem kraftværket og husstandene har en generel påvirkning på prisen. Desuden har fjernvarmeanlæggets egen økonomi ligeledes en væsentlig betydning. Derfor kan det være svært at sætte en fast pris på fjernvarme, men vi står naturligvis altid til rådighed, hvis du har spørgsmål til prisen for din bolig.

Service og vedligeholdelse

Vores generelle anbefaling er, at et fjernvarmeanlæg bør efterses en gang om året. Hos Bedre Bad – Bedre Energi Helsinge tilbyder vi serviceaftaler, så du slipper for bekymringerne, og blot skal nyde et velfungerende og veltrimmede anlæg. Vi er autoriserede VVS-installatører, hvilket er din garanti for, at dit anlæg er i sikre hænder.

Under vores besøg tjekker, og vurderer vi først og fremmest, at installationen fungerer som det skal. Dernæst tager vi ligeledes højde for rensning af fjernvarmerørene, hvor anoden i varmtvandsbeholderen ligeledes kontrolleres eller udskiftes. Hvis det anses for at være relevant, så foretager vi også relevante beregninger, så vi med få ændringer og justeringer kan energieffektivisere anlægget.

Det er altså sjældent, at installationen kræver større udskiftninger af mekaniske dele og komponenter. Alt i alt er fjernvarme en billig og driftssikker opvarmningsform. 

Forventet levetid

Med overholdelse af service og vedligeholdelse er vores erfaring, at du kan forvente en levetid på 30 år eller mere. 

Kompetente medarbejdere – sikre løsninger

Alle vores medarbejdere har stor erfaring inden for branchen og udfører alle opgaver med stor omhu. Vi arbejder med både hænder og sjæl og lægger meget arbejde i projektet, uanset om der er tale om en mindre eller en større opgave.

Kontakt os på telefon 48 79 44 68 for at høre mere om, hvad vi kan tilbyde. Vi udfører fjernvarmeløsninger
over hele Storkøbenhavn og hele Nordsjælland – fx i Helsinge, Gilleleje, Helsingør, Humlebæk, Hillerød, Hørsholm, Frederikssund, Birkerød, Stenløse, Jægerspris og Hundested.

Kontakt os allerede i dag 

Hvis du måtte have spørgsmål, så er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os. Vi står klar med råd og vejledning, og ser frem til alle typer af henvendelser. Du finder vores kontaktinformationer her

Læs om: