EJENDOMSSERVICE

Med Bedre Bad - Bedre Energi Helsinge som fast partner er jeres ejendom i de bedste hænder.

Vi har mange års erfaring med ejendomsservice hos en lang række forskellige kunder både indenfor erhverv og private. Du får derfor en professionel samarbejdspartner der har stor viden inden for faget og altid står klar til at hjælpe trofaste kunder. Med en fast serviceaftale får vi derudover et godt kendskab til jeres installationer. Det er med til at sikre, at vi er på forkant, hvis eventuelle skader opdages, før de udvikler sig til store udgifter. Du får altså mest muligt ud af både dine penge, dine anlæg og dine installationer ved at vælge os som din faste leverandør indenfor VVS og varme.

I vil som boligselskab, privat person eller anden part, også spare meget tid ved at have os som fast samarbejdspartner. Vi står nemlig altid klar med en hjælpende hånd, når behovet opstår. På den måde for vi opbygget et partnerskab med masser af tillid, som især er vigtigt, når man snakker om ejendomsservice. Som jeres faste leverandør har vi nemlig et sæt nøgler til jeres ejendomme, så vi altid kan komme ind når det er nødvendigt, uden at I behøver at smide alt i har i hænderne for at komme og lukke os ind. Det er effektivt og spare både jer og os for tid, når der opstår et problem med jeres installationer eller anlæg, som skal løses hurtigst muligt.

Derfor er tillid mellem os og kunden en af vores kerneværdier og noget som vi har et stort fokus på når vi oplærer nye medarbejdere til Bedre Bad – Bedre Energi Helsinge.

Vores ejendomsservice kan bl.a. indeholde:

  • Varmestyring
  • Inspektion af fyr og kedler
  • Fast vedligeholdelse af vand og sanitet
  • Service på automatik og anlæg
  • Renovering af gammelt og installation af nyt

Vi klarer det hele professionelt, korrekt og til tiden. Så lige meget hvad du ønsker at din ejendomsservice skal indeholde af funktioner, så er vi klar til at hjælpe. Vi kombinerer og sammensætter vores ejendomsservice specifikt til dine ejendomme, så du får den største effektivitet der er mulig og vi sørger for en god samlet pris til jer. Ved at have os til at varetage flere forskellige af dine funktioner er der derfor både tid og penge at spare.

Vi kommer bl.a. over hele Storkøbenhavn og hele Nordsjælland – fx i Helsinge, Gilleleje, Helsingør, Humlebæk, Hillerød, Hørsholm, Frederikssund, Birkerød, Stenløse, Jægerspris og Hundested.

Effektivt og pålidelig 

En fast samarbejdspartner til ejendomsservice er i det lange løb mere effektivt. Årsagen heraf skal findes ved, at vi har mulighed for at danne os et dybdegående overblik over de tekniske installationer i ejendommen. Derved kan vi foretage effektiv servicering og vedligeholdelse uden at gå på kompromis med kvaliteten. Alt dette kombineret med vores fokus på pålidelighed og samarbejde med vores kunder gør, at ejendommen er driftssikker, og ikke mindst i gode hænder, hvis uheldet er ude. 

Ønsker du at høre mere omkring alle de forskellige fordele der er ved at have os til at stå for jeres ejendomsservice, så giv os et kald allerede i dag.

Spar penge

Ved at få Bedre Bad – Bedre Energi Helsinge, som din faste samarbejdspartner, vil der også være mange penge at spare. Både på kort og lang sigt da vi gennem et længere varende samarbejde lærer jeres bygninger og installationer at kende og på den måde kan udføre arbejdet meget mere effektivt, end en der ikke har noget kendskab til jer eller jeres behov. Udover det kan vi samtidig hjælpe med at optimere mere effektivt når vi har det store kendskab til jeres installationer og ejendomme, som vi får gennem samarbejdet.

Vores faste kunder får ligeledes glæde af flere forskellige fordelagtige tilbud, som gør at I har mulighed ved at spare endnu mere, end I gør i forvejen. Det er en ægte win-win for både jer og os.

Se desuden mere om: