Ejendomsservice

Med Bedre Bad - Bedre Energi Helsinge som fast partner er jeres ejendom i de bedste hænder.

Vi har mange års erfaring med ejendomsservice hos en lang række forskellige kunder både indenfor erhverv og private. Med en fast serviceaftale får vi et godt kendskab til jeres installationer. Det sikrer, at vi er på forkant, hvis eventuelle skader opdages, før de udvikler sig til store udgifter.

Vores ejendomsservice kan bl.a. indholde:

  • Varmestyring
  • Inspektion af fyr og kedler
  • Fast vedligeholdelse af vand og sanitet
  • Service på automatik og anlæg
  • Renovering af gammelt og installation af nyt

Vi klarer det hele professionelt, korrekt og til tiden. Vi kommer bl.a. over hele Storkøbenhavn og hele Nordsjælland – fx i Helsinge, Gilleleje, Helsingør, Humlebæk, Hillerød, Hørsholm, Frederikssund, Birkerød, Stenløse, Jægerspris og Hundested.

Effektivt og pålidelig 

En fast samarbejdspartner til ejendomsservice er i det lange løb mere effektivt. Årsagen heraf skal findes ved, at vi har mulighed for at danne os et dybdegående overblik over de tekniske installationer i ejendommen. Derved kan vi foretage effektiv servicering og vedligeholdelse uden at gå på kompromis med kvaliteten. Alt dette kombineret med vores fokus på pålidelighed og samarbejde med vores kunder gør, at ejendommen er driftssikker, og ikke mindst i gode hænder, hvis uheldet er ude. 

Se desuden mere om: