VORES KOMPETENCER

Vi har mange aktivitetsområder

Hos Bedre Bad Helsinge - E. Mortensen og søn VVS og Ventilationsteknik har vi kompetencer inden for en meget bred palette af aktivitetsområder. Vi har et stærkt team bestående af dygtige og professionelle medarbejdere, der sikrer os store kompetencer inden for flere aktivitetsområder. Det er vigtigt for os, at kunne favne hele vores kundegruppe, og derfor tilbyder vi et væld af forskellige opgaver. Uanset om du har et vvs-relateret problem eller du skal have udført tagarbejde, så kan vi være dig behjælpelige. Vores dygtige og professionelle medarbejdere er uddannede i alle vvs-fagets forskellige type opgaver, og kan hjælpe dig uanset hvad. Når vi går i gang med en opgave, så er det meget vigtigt for os, at vi kan stå 100% inde for kvaliteten af håndværket. Når det kommer til vvs-opgaver, så er der aldrig 2 helt identiske. Derfor går vi i dialog, med kunden og sammen finder vi frem til den mest optimale løsning på netop din aktuelle problemstilling. Vælger du Bedre Bad Helsinge, som din samarbejdspartner får du en pålidelig og professionel partner, der lægger vægt på godt håndværk.

Herunder kan du se en liste over nogle af de opgaver vi udfører. Du kan yderligere læse en god portion information omkring hver enkelt.

Hvem er vores kunder?

Vi har en meget bred kundeportefølje. Det skyldes, at vi servicerer stort set alle typer af kunder. Det gælder uanset om du er en: Privatkunde, erhvervskunde, eller en offentligt institution. Uanset hvilken type kunde du er, så har vi erfaringen og kompetencerne til, at løse dine aktuelle opgaver. Vi har stor erfaring med bl.a. ejendomsservice, som du kan læse mere om, ved at trykke på ovenstående link. Uanset hvor stor din opgave er, så kan du forvente engagerede medarbejder fra vores side. Vi går til alle typer af opgaver, med det samme høje engagement og professionelle stil.

VVS, Blikkenslager og Energi

Som du kan se i listen over vores aktivitetsområder, så udfører vi en meget bred palette af forskellige opgaver. Vi udfører alle traditionelle vvs- og blikkenslager opgaver, samt mere moderne opgaver indenfor vvs-faget. Dette gør sig gældende uanset om, der er tale om et toilet der løber, eller et badeværelse, der skal totalrenoveres. Står du og skal udskifte dit nuværende varmesystem, så kan vi også være behjælpelige. Vores medarbejdere har stor erfaring indenfor flere forskellige opvarmningsmetoder. Herunder kan bl.a. nævnes: Alle typer af varmepumper, jordvarme, naturgas, fjernvarme og solvarme. Uanset hvilket varmeanlæg du er ude efter, så kan vi levere, installere og servicere.

Udover vvs-fagets forskellige opgaver, så ligger vi også inde med store kompetencer omkring energiformer. Vi kan være behjælpelige, med mange forskellige energityper. herunder tæller både traditionelle energityper og de mere grønne alternativer.

Klar til din opgave

Vi står klar til, at tage imod din opgave. Vores medarbejdere sikrer dig en effektiv og engageret løsning, af det aktuelle projekt. Kontakt os allerede i dag, og lad os komme igang med den ideelle løsning til dig.

Bedre Bad Helsinge står klar til at løse opgaver over hele Storkøbenhavn og hele Nordsjælland – fx i Helsinge, Gilleleje, Helsingør, Humlebæk, Hillerød, Hørsholm, Frederikssund, Birkerød, Stenløse, Jægerspris og Hundested.