FIND OS - Bedre Bad Helsinge

Bedre Bad Helsinge er din lokale VVS-installatør i Helsinge og omegn. Vi har mange års erfaring inden for vvs-faget, og har en lang række dygtige medarbejdere ansat. Vores kompetente medarbejdere arbejder altid hårdt for, at løse dine opgaver. Dette gælder uanset størrelsen på din opgave. Hos os er ingen opgave nemlig for stor eller for lille. Vores fagkundige team står klar til, at hjælpe med enhver opgave.

Vi løser opgaver for en bred vifte af forskellige kunder. Dvs. vi står klar til, at hjælpe dig uanset om du er: Privatkunde, erhvervskunde eller en offentligt institution. Uanset hvad, så kan du være sikker på, at vi har kompetencerne til, at løse din opgave inden for de opstillede rammer.

E. Mortensen & Søn VVS A/S

Du finder vores lokale butik på nedenstående adresse, samt vores generelle kontaktoplysninger. Vi er altid klar på en snak omkring diverse vvs-relaterede emner. Kom ned forbi butikken med din opgave, og så finder vi sammen en løsning. Vi står også klar med fordelagtige tilbud, og generel god service.

Rundinsvej 50,

3200 Helsinge

Telefon: 48 79 44 66

E-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

KONTAKT

Udfyld nedenstående formular, og så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

 


Cvr.: 15 35 31 71

Kontakt os med din VVS-opgave:
Vi udfører opgaver over hele Storkøbenhavn og hele Nordsjælland - hele Midt- og Vestsjælland – fx i Helsinge, Gilleleje,  Helsingør, Humlebæk, Hillerød, Hørsholm, Frederikssund, Birkerød, Stenløse, Jægerspris og Hundested.