GRATIS BADTJEK

God start på et nyt badeværelse  

Har du overvejet at få et nyt badeværelse? Går du med tanken om en totalrenovering, eller et facelift af det gamle badeværelse? Så er et gratis badtjek fra E. Mortensen & Søn A/S - Bedre Bad i Helsinge den bedste start du kan få. Med et gratis badtjek får du besøg en af vores autoriserede vådrums eksperter, der vil gennemgå dit gamle badeværelse. Denne vil foretage en vurdering af de eksisterende forhold på dit badeværelse ift. installationer, badeværelsesmøbler og meget mere. Ud fra denne vurdering tilbyder vi dig rådgivning omkring dine forskellige muligheder. Disse muligheder kunne f.eks. være:

  • Udvidelse
  • Omlægning
  • Totalrenovering

Efter briefingen omkring dine forskellige muligheder for renovation af dit eksisterende badeværelse, tager vi en snak omkring dine ønsker og behov. Vi lytter og giver dig gode råd og vejledning til projektet, så du kan føle dig mere sikker i processen. Du skal huske på, at badtjekket er helt gratis, så der er ingen grund til ikke at booke et gratis badtjek hos os, inden du påbegynder dit projekt. Med et badtjek og dertilhørende råd fra os, kommer du godt i gang med din drøm om et nyt lækkert badeværelse.

Sammen skaber vi dit drømmebadeværelse

På baggrund af den foregående vurdering af dit nuværende badeværelse, tager vi en snak omkring dine personlige behov og ønsker. Vi lægger stor vægt på, at skabe personlige badeværelser, som opfylder netop dine behov for design og funktionalitet. Indenfor badeværelser findes der et utal, af forskellige muligheder og designs, så det kan være svært at finde ud af hvor man skal starte, men det vil vi selvfølgelig gerne vejlede dig omkring. Vi hjælper dig med at finde de helt rigtige badeværelsesmøbler og det korrekte badeværelsestilbehør, som passer ind i netop dit drømmebadeværelse. Vi kan tilgodeser ethvert behov, som du måtte have med dit badeværelse. Det eneste det kræver af dig er at du videreformidler det til os.

Når det kommer til at skabe drømmebadeværelser, så er det ikke altid nødvendigt med en totalrenovation. Ja du læste fuldstændigt rigtigt. Det er ikke altid en nødvendighed at gennemføre den helt store renovation for, at få et lækkert badeværelse. Vi har stor erfaring med at skabe nye, lækre badeværelser igennem brugen af nye badeværelsesmøbler og armaturer. På den måde kan du reducere omkostninger, både økonomisk og tidsmæssigt, i forbindelse med dit nye drømmebadeværelse.

Totalløsningen

Er en totalrenovation vejen frem, så står vi selvfølgelig også klar med en hjælpende hånd til det. Vælger du at kontakte os i forbindelse med totalrenoveringen af dit gamle badeværelse, så får du en engageret samarbejdspartner fra dag et af. Vi ligger inde med mange forskellige badeværelsesløsninger, som du kan bruge til inspiration. Vi står selvfølgelig også klar med kompetente fagfolk, som kan rådgive dig omkring de bedste indretningsmetoder af badeværelset.

Når vi skal lave dit nye drømmebadeværelse, så arbejder vi med, det som vi kalder en totalløsning. Det indebærer, at vi overtager koordineringen og bliver totalleverandører hele vejen fra start til slut i projektet. Vi sørger for, at leveringerne kommer til aftalt tid, og håndterer alt koordineringen med diverse håndværkere. På denne måde har du, som kunde kun en enkelt kontaktperson. Vi mener, at dette er den bedste måde, hvor vi kan sikre vores kunder den absolut bedste service hele vejen igennem projektet.

Du skal derfor huske, at med i vores priser er ikke bare produktet eller servicen vi udbyder. Priserne består af alle omkostninger fra start til slut i projektet, hvilket gør at du undgår ubehagelige overraskelser når projektet er slut. Lyder dette som noget for dig, eller har du andre spørgsmål angående et gratis badtjek? Så er du meget velkommen til at kontakte os. Du finder vores kontaktinformationer lige her.

BOOK et gratis badtjek her:

Ved at udfylde nedenstående formular booker du et gratis badtjek fra Bedre Bad Helsinge. Vi vender hurtigst muligt tilbage ang. planlægning af badtjekket. Et badtjek fra os, giver dig en god start på dit nye badeværelse.