Gratis badtjek

God start på et nyt badeværelse

 

  

Har du overvejet, at få et nyt badeværelse? Går du med tanken om en totalrenovering, eller et facelift af det gamle badeværelse? Så er et gratis badtjek fra E. Mortensen & Søn A/S - Bedre Bad i Helsinge den bedste start du kan få. Med et gratis badtjek får du tilsendt en af vores autoriserede vådrums eksperter, der vil gennemgå dit gamle badeværelse. Denne vil foretage en vurdering af de eksisterende forhold på dit badeværelse ift. installationer, badeværelsesmøbler og meget mere. Ud fra denne vurdering tilbyder vi dig rådgivning omkring dine forskellige muligheder. Disse muligheder kunne f.eks. være:

  • Udvidelse

  • Omlægning

  • Totalrenovering

Efter briefingen omkring dine respektive muligheder for renovation af dit eksisterende badeværelse, tager vi en snak omkring dine ønsker og behov. Vi lytter og giver dig gode råd og vejledning. Du skal huske på, at badtjekket er gratis, så der er ingen grund til ikke at booke et gratis badtjek. Med et badtjek og dertilhørende råd fra os, kommer du godt i gang med din drøm om et nyt lækkert badeværelse.

Sammen skaber vi dit drømmebadeværelse

På baggrund af den foregående vurdering af dit nuværende badeværelse, tager vi en snak omkring dine behov og ønsker. Vi lægger stor vægt på, at skabe personliggjorte badeværelser, som opfylder netop dine behov for design og funktionaliteter.Indenfor badeværelser findes der et utal, af forskellige muligheder og designs. Vi hjælper dig med, at finde de helt rigtige badeværelsesmøbler og det korrekte badeværelsestilbehør, som netop passer ind i dit drømmebadeværelse. Vi kan løse ethvert behov, som du måtte have med dit badeværelse. Det eneste det kræver af dig er, at videreformidle det til os.

Når det kommer til, at skabe drømmebadeværelser, så er det ikke altid nødvendigt med en totalrenovation. Ja du læste fuldstændigt rigtigt. Det er ikke altid en nødvendighed, at gennemføre den helt store renovation for, at få et lækkert badeværelse. Vi har stor erfaring med, at skabe nye lækre badeværelse igennem brugen af nye badeværelsesmøbler og armaturer. På den måde kan du reducere omkostninger, både økonomisk og tidsmæssigt, i forbindelse med dit nye drømmebadeværelse.

Totalløsningen

 Er en totalrenovation vejen frem, så står vi selvfølgelig også klar med en hjælpende hånd. Vælger du, at kontakte os i forbindelsen med totalrenoveringen af dit gamle badeværelse, så får du en engageret samarbejdspartner fra day one. Vi ligger inde med mange forskellige badeværelsesløsninger, som du kan bruge til inspiration. Vi står også klar med kompetente fagfolk, som kan rådgive dig omkring de bedste indregningsmetoder af badeværelset.

Når vi skal lave dit nye drømmebadeværelse, så arbejder vi med, det som vi kalder en totalløsning. Det indebærer, at vi overtager koordineringen og bliver totalleverandører hele vejen fra start til slut i projektet. Vi sørger for, at leveringerne kommer til aftalt tid, og håndterer alt koordineringen med diverse håndværkere. På denne måde har du, som kunde kun en enkelt kontaktperson. Vi mener, at dette er den bedste måde vi kan sikre vores kunder den absolut bedste service hele vejen igennem projektet.

Du skal derfor huske, at med i vores priser er ikke bare produktet eller servicen vi udbyder. Priserne består af alle omkostninger fra start til slut i projektet, hvilket gør at du undgår ubehagelige overraskelser når projektet er slut. Lyder dette som noget for dig, eller har du andre spørgsmål angående et gratis badtjek? Så er du meget velkommen til, at kontakte os. Du finder vores kontaktinformationer lige her.

BOOK et gratis badtjek her:

 Ved at udfylde nedenstående formular booker du et gratis badtjek fra Bedre Bad Helsinge. Vi vender hurtigst muligt tilbage ang. planlægning af badtjekket. Et badtjek fra os, giver dig en god start på dit nye badeværelse.