BADEVÆRELSE

Drømmer du om at ombygge, udvide eller totalrenovere boligens badeværelse? Så står Bedre Bad Helsinge klar til at hjælpe dig. Vi er eksperter i, at lave forskellige badeværelsesløsninger, der passer perfekt til dine ønsker og behov. Badeværelset er efter vores mening et af husets vigtigste rum, da det er her man starter og slutter sin dag. Det bør derfor også være et rum, som kan få dig til at føle afslappet, hvor følelsen af velvære ligeledes spiller en væsentlig rolle.

Det kræver at badeværelset består af gode materialer og sanitetsprodukter i høj kvalitet, som fremmer funktionaliteten af dit badeværelse. Det skal derfor være dit helt eget, om det er stort eller lille. Når du skal lave nyt badeværelse er der mange forskellige måder at gøre det på, både i forhold til designet og funktionaliteten. Derfor kan det være en god idé at lade sig inspirere fra flere forskellige steder. Både hos os, dine venner, eller en tredje part. 

Bedre Bad Helsinge har stor erfaring i at skabe totalløsninger inden for badeværelser, hvor vi er tovholder på projektet fra start til slut. På denne måde kan du blot læne dig tilbage og se frem til at nyde dit drømmebadeværelse.

Flere løsningsforslag

I samråd med dig sørger vi for at lave en løsning, der matcher dine præcise ønsker og behov. Har du nogle særlige idéer eller krav til et nyt badeværelse, tager vi udgangspunkt i dem. Mangler du inspiration til indretning eller valg af materialer og sanitet, kan vi naturligvis hjælpe med at finde forskellige løsningsforslag, der passer til den stil, som du ønsker i dit nye bademiljø.

Der findes utallige løsninger på markedet, og af den grund er vores generelle råd, at det er ekstremt vigtigt at være opmærksom på egne behov. Hvis man er opmærksom på husstandens behov, så kan vi i langt højere grad skræddersy nogle løsninger, som netop er rettet mod kundens individuelle ønsker. 

Uanset hvor langt du er i inspirationsfasen, planlægningsfasen eller en helt tredje fase, så står Bedre Bad Helsinge klar med gode råd og kyndig rådgivning fra vores dygtige og kompetente badeksperter. Vi ser frem til at høre fra dig, og vi håber, at vi i fremtiden kan hjælpe dig i mål med dine badeværelsesdrømme. Hvad end det er en totalrenovering af badeværelset eller et mindre projekt, så er vi klar med en hjælpende hånd.

Projektstyring – hele vejen igennem

Vi sørger for kontakten til alle de involverede parter, så du med ro i sindet kan glæde dig til at se det færdige resultat. Vi er din garanti for at projektet forløber helt efter den plan, som vi sammen får planlagt. Vi ved nemlig om nogen, at et badeværelsesprojekt kan være uoverskueligt for de fleste, og her kommer vi ind i billedet. Vi gør det overskueligt for dig, så du blot skal læne dig tilbage, og nyde det endelige resultat. 

Bedre Bad kæden

Vi er en del af Bedre Bad, som er en landsdækkende kæde af VVS-virksomheder med fagfolk og specialister inden for badeværelser. Bedre Bad stiller store krav til professionalisme og totalløsninger i den højeste kvalitet. Det er din garanti for, at du får et resultat, hvor der ikke er gået på kompromis med kvalitet og komfort. Samtidig er det også vores genvej til ny viden gennem sparring blandt vores kollegaer. Om end det gælder lovgivning, arbejdsteknikker, løsninger er vi altid opdateret med den nyeste viden. Det er din garanti for, at du bliver præsenteret for de mest moderne og funktionelle løsninger, som findes på markedet i dag. 

Kontakt os – også for mindre opgaver

Vi udfører naturligvis også mindre reparationer og VVS-service på badeværelser. Kontakt os på telefon 48 79 44 68 for at høre mere. Vi kommer over hele Storkøbenhavn og hele Nordsjælland – fx i Helsinge, Gilleleje, Helsingør, Humlebæk, Hillerød, Hørsholm, Frederikssund, Birkerød, Stenløse, Jægerspris og Hundested.

Vi er din lokale badekspert!

Læs mere om badeværelser: