Galleri med inspiration til badeværelset

Hos Bedre Bad Helsinge - E.Mortensen & Søn VVS og Teknik er vi eksperter i, at skabe personliggjorte badeværelser. Vi finder og skaber inspiration og personlige badeværelser sammen med vores kunder. Vi skaber individuelle badeværelsesløsninger, der på alle måder lever op til din smag, og dine krav til funktionalitet og design. Stilfulde og individuelle badeværelser er vores kendetegn.

Vi har et bredt udvalg af forskellige møbler og tilbehør til dit badeværelse. Vi forstår til fulde nødvendigheden i, at have et bad som er tilpasset ens personlige smag. Ift. design og funktioner har vi et stort udvalg af forskellige løsningsmodeller. Vi kan skabe moderne badeværelser med de nyeste high tech funktioner, og vi kan skabe de helt traditionelle badeværelser, med fokus på en traditionel stil. Er du mere til en god blanding af stilarter, så skaber vi i fællesskab netop det design, der tilfredsstiller dine behov.

Det hele handler hvad du ønsker, ligemeget om det er lille eller stort badeværelse. Find inspiration til dine badeværelsesmøbler og tilbehør. Du kan se et udvalg af vores tidligere løsningsmodeller lige her

Se de mange muligheder

 Vi er medlemmer af den landsdækkende VVS-kæde: Bedre Bad - Bedre Energi. Gennem kæden får vi tilført meget inspiration til forskellige badeværelsesløsninger. Bedre Bad har stor erfaring med, at skabe lækre badeværelser i et væld af forskellige stilarter.

Tryk her  og se de mange flotte løsninger fra Bedre Bad galleriet. Du finder yderligere lokationerne på de forskellige Bedre Bad gallerier/showrooms, der er spredt ud over Danmark. Besøg det nærmeste galleri/forhandler nær dig, og tag ud og bliv inspireret til dit nye badeværelse. Hos Bedre Bad Helsinge vil du opleve, at vores dygtige medarbejdere altid står klar til, at hjælpe dig med inspirationen.

Vi har stor viden omkring forskellige badeværelsesmøbler og diverse badeværelsestilbehør. Vi står klar til, at hjælpe dig med, at vælge mellem de mange forskellige muligheder, der findes på markedet i dag. 

Vigtigheden af det perfekte badeværelse

 Badeværelset er et af de absolut vigtigste rum i hele boligen. Her hos Bedre Bad Helsinge har vi stor forståelse for vigtigheden af, at netop badeværelset giver en god oplevelse. Det er på badeværelset, at hver eneste dag starter og slutter. Derfor er det vigtigt, at man har en god oplevelse når man benytter sit bad. For at opnå dette, kræver det et badeværelse, der opfylder familiens behov og behager dens æstetiske sans.

Badeværelset skal indeholde funktionaliteter, der gør hverdagen nemmere og mere behageligt. Designet skal give en lyst til at benytte badeværelset. Samtidig skal man kvalitetsbevidst og kæle for sin detaljer.

Ved at vælge Bedre Bad Helsinge, som din samarbejdspartner opnår du en professionel og pålidelig samarbejdspartner. Du opnår en partner, som forstår vigtigheden af det perfekte badeværelset, og som ikke går på kompromis med noget.

Det er kundens ønsker og behov der kommer i første række, og vi udfører alle opgaver i høj kvalitet. Alle opgaver vi udfører bliver gjort inden for de aftalte rammer. Dvs. til rette tid, i det aftalte materiale og selvfølgelig i korrekt høj kvalitet.

Vi rykker ud i by og på land

 Vi skaber flotte og funktionelle badeværelsesløsninger over hele Storkøbenhavn og hele Nordsjælland – fx i Helsinge, Gilleleje, Helsingør, Humlebæk, Hillerød, Hørsholm, Frederikssund, Birkerød, Stenløse, Jægerspris og Hundested.

Har du brug for hjælp til inspirationen eller har du ideer, som du ønsker en professionel sparringspartner til at diskutere. Så tøv endelig ikke med, at kontakte Bedre Bad Helsinge allerede i dag. Vores kompetente team står klar til, at hjælpe dig sikkert i mål.  

Læs mere om badeværelser: