Bad

Vi er med i Bedre Bad - Bedre Energi, der er en landsdækkende kæde af VVS-virksomheder med fagfolk og specialister indenfor blandt andet bad og bryggerser samt en lang række af andre opgaver. Vi er bevidste med, at vi befinder os i markedet, som løbende er i udvikling, hvilket sætter krav til vores opdatering af viden. Det løser vi gennem effektiv sparring blandt vores dygtige og kompetente kollegaer.

Så omend det gælder den nyeste lovgivning, smarte arbejdsteknikker eller funktionelle løsninger, så besidder vi den nyeste viden på markedet. Det gør os konkurrencedygtige, og vigtigst af alt, så medfører det, at vi kan tilbyde de mest moderne og funktionelle løsninger til vores kunder. 

Dine ønsker og behov

Vi ser det som vores fornemste opgave at sørge for, at resultatet lever op til dine krav, din hverdag og dine drømme – og det stiller store krav. For det første stiller det krav til vores faglighed og professionelle tilgang til hver eneste opgave. For det andet stiller det krav til konstant at være på forkant med nye tendenser indenfor boligindretning, bad og bryggers.

Ingen kunder er ens, og det kan der være mange forskellige årsager til. Eksempelvis kan ens livsfase i høj grad bestemme ens behov. Der er eksempelvis stor forskel på behovet blandt en børnefamilier og et ældre ægtepar. Alt dette tager vi højde for, når vi sammen med kunden skaber en dialog, som skal sikre den mest optimale løsning for den individuelle kunde.

Vælg altid en professionel VVS'er 

Ved ombygning, udvidelse eller renovering af bad og bryggers skal du altid vælge en professionel VVS-installatør, som har fokus på sit håndværk og kvaliteten af arbejdets udførelse. Årsagen heraf skal blandt andet findes ud fra, at bad og bryggers er vådrum.

Hvis ikke opgaven bliver løst i tilstrækkelig høj kvalitet, så kan det medføre store konsekvenser på længere sigt, hvor der i værste fald kan opstå vand- og fugtskader på boligen. Når du vælger Bedre Bad - Bedre Energi Helsinge, så kan du trygt stole på, at vi besidder den nødvendige viden til løsning af alle typer af vådrumsopgaver. Alt dette kombineret med vores mange års erfaring gør, at vi hjælper vores kunder sikkert i mål med deres opgaver. 

Vi har styringen

For mange privatpersoner er renoverings- eller byggeprojekter ressourcekrævende projekter, og kan for de fleste virke ret uoverskueligt. Derfor påtager Bedre Bad Helsinge sig den totale styring på dit nye bad eller bryggers. Uanset om det gælder en fuldstændig renovering eller en mindre modernisering af dit badeværelse.

Det betyder, at du ikke skal bekymre dig om, i hvilken rækkefølge murer, tømrer, elektriker, maler og VVS-installatør skal udføre deres opgaver. Du har én og samme kontaktperson under hele forløbet. Det betyder, at du kan fokusere på de ting i hverdagen, som er mest spændende, mens du løbende kan følge projektets fremgang. 

Kvalitetsprodukter og gennemført håndværk

Vi arbejder sammen med markedets førende leverandører af kvalitetsprodukter og løsninger til bademiljøer og bryggers. Det betyder, at materialer og teknik matcher godt og udstråler ”gennemført håndværk”, hvilket er afgørende for levetiden og funktionaliteten af dit nye bad eller bryggers.

Ud fra vores egne høje kvalitetskrav udvælger vi nøje vores produkter og materialer, så det stemmer overens. Vi er nemlig ikke tilfredse med opgaven før kunden har godkendt det. Vi mener, at kundetilfredshed skabes gennem kyndig rådgivning fra start til slut, hvor kundens individuelle behov er i fokus. Lad os endelig høre fra dig, hvis du måtte have nogen eventuelle spørgsmål.

Her skaber vi badløsninger

Vi skaber badløsninger til kunder over hele Storkøbenhavn og hele Nordsjælland – fx i Helsinge, Gilleleje, Helsingør, Humlebæk, Hillerød, Hørsholm, Frederikssund, Birkerød, Stenløse, Jægerspris og Hundested.

Læs mere om badeværelser: